top of page

TECHNOLOGIE

Waarom kiezen voor Aquaphor waterfilters?

Het doel van waterfilters is onzuiverheden uit het water te verwijderen. Het is van cruciaal belang dat de verontreinigende stoffen die zich ophopen in de filter, en de niet drinkbare filtermaterialen nooit in je drinkwater terechtkomen.

VISIE

 

De meeste huishoudfilters zijn gebaseerd op waterzuiveringssystemen van industriële grootte.

Helaas leidt het verkleinen tot een aantal ongunstige compromissen, zo zijn filters minder effectief in het zuiveren van water of moeten vaak worden vervangen.

De enige manier om de beste filters ter wereld te maken is dus eigen technologieën ontwikkelen die volledig voldoen aan de behoeften van onze consumenten. AQUAPHOR ontwerpt zijn producten van A tot Z en tracht waterzuivering te heruitvinden, om zo steeds opnieuw de meest bevredigende waterfiltratie bij de gebruiker te brengen.

Dankzij deze visie brengt AQUAPHOR’s filtratietechnologieën en filters op de markt die uiterst geschikt zijn voor professionele en huishoudelijke waterfiltratie.

Aquaphor technologie

Het beste van onze eigen technologieën geïmplementeerd in filterproductie

6.png

Aqualen

Aqualen is een uniek vezelmateriaal gemaakt door Aquaphor. Als onderdeel van onze filters vermindert het effectief zware metalen zoals koper, lood, ijzer, kwik en radioactieve isotopen.

Door zijn hydrofiele eigenschappen, vergemakkelijkt de Aqualen-vezel de waterstroom in de patroon. Zo wordt de zuivering efficiënt verhoogt.

bottom of page