DRINKWATER SYSTEEM

DRINKWATERSYSTEEM

Waarom kiezen voor drinkwater systeem?

Maximale veiligheid voor drinkwater

Omgekeerde osmose (RO) - filters reinigen zelfs de kleinste onzuiverheden uit het kraanwater waardoor het veilig is om te drinken en er mee te koken. Naast de gebruikelijke verontreinigingen verwijderen RO-filters ook fluoride, cysten, bacteriën, virussen, antibiotica en hormonen. De beste keuze voor iemand met een gevoelige gezondheid.

Verbetert de smaak van eten en drinken

 

Verwijdert de bijsmaak van chloor en kalk in water en maakt elke maaltijd en drank smaakvoller. Dit systeem maakt water ideaal om mee te koken.

Vermindert hardheid en kalkaanslag

 

Koffiezetapparaten, waterkokers en andere keukenapparatuur hebben last van kalkaanslag door het harde water. De meest effectieve methode om met deze aanslag om te gaan is omgekeerde osmose. Weg met die kalkaanslag en krijtachtige bijsmaak.

Snelle toegang tot vers drinkwater

 

Het RO-systeem verzamelt vers drinkwater in de opslagtank zodat je steeds zuiver water ter beschikking hebt. Het verzamelen duurt slechts 15 tot 60 minuten, afhankelijk van tapdruk, watermineralisatie en temperatuur.

Dingen om te overwegen

Ja, omgekeerde osmose waterzuiveraars zijn geweldig in wat ze doen. Maar houd rekening met het volgende voordat u uw keuze maakt:

Installatie dient te gebeuren door een gecertificeerde loodgieter. Voor de installatie van de waterkraan is het mogelijk dat er dient geboord te worden in de gootsteen.

Een bepaald niveau van waterdruk is vereist voor succesvolle prestaties. Er wordt afvalwater geproduceerd als onderdeel van het proces, deze hoeveelheid is afhankelijk van de waterkwaliteit, temperatuur en druk.

Filterpatronen dienen om de 6 tot 18 maanden te worden vervangen, (zie gebruikershandleiding). Onderhoudsintervallen zijn afhankelijk van de waterkwaliteit en gebruiksintensiteit.

Als u van plan bent om ander water dan leidingwater te zuiveren raadpleeg dan een waterzuiveringsspecialist.

m41_04.png

Reverse-osmosis membrane

hollowfiber2.jpg

Hollow fiber membrane

Wat te kiezen?

Basis bescherming

Aquaphor-drinkwatersysteem beschermt u tegen chloor, lood, bezinksels en andere organische verbindingen. Elk van onze systemen zorgt voor een basiszuivering en eindafwerking van het water. De keuze tussen verschillende filtratiesystemen ligt bij het verwijderen van slechte smaak of geur.

Omgaan met hard water

Teveel aan mineralen (ook wel hard water genoemd) is een zorg voor veel mensen. Je merkt het door kalkaanslag op je glaswerk en een olieachtige film op het oppervlak van je geliefde warme dranken. Hard water tast de smaak van je koffie, thee of maaltijd aan. Omgekeerde osmose filtering bied de perfecte oplossing. Het vermindert het teveel aan mineralen tot het perfect is om te koken en dranken te maken. Aquaphor is gespecialiseerd in het produceren van waterefficiënte omgekeerde osmose-eenheden.

Vechten tegen de onzichtbare vijand.

De meeste gevaren in drinkwater worden niet snel opgemerkt: zware metalen,pesticiden, medicijnen of virussen veroorzaken zelfs in de kleinste hoeveelheden schade en hebben geen smaak, geur of kleur. De betrouwbaarheid van je waterzuiveraar speelt dus een immense rol. De beste manier om je tegen deze onzuiverheden te beschermen, is een omgekeerd osmose systeem. De Aquaphor onder het aanrecht filters vangen lood, koper, kwik, zware metalen en andere stoffen onherroepelijk op. Onze RO-systemen verwijderen 99,9999% van de virussen, bacteriën,cysten, hormonen en antibiotica. De volgende efficiënte optie is een drinkwatersysteem met hol vezelmembraan, dewelke 99,9% van de bacteriën en cysten verwijdert.

Technisch gemak

Houd ook rekening met het gebruiksgemak, onderhoud en het vervangen van filters. Aquaphor heeft zijn eigen systeem ("click and turn") voor het aansluiten van filters. Een eenvoudige en snelle filtervervanging zonder extra gereedschap. Zo voorkom je contact met ingesloten verontreinigingen. Alle buitenste delen, inclusief aansluitleidingen en fittingen, zijn gemaakt van duurzaam plastic dat bestand is tegen mogelijke drukschokken in het watertoevoersysteem. De beste oplossing om drinkwater van uitzonderlijke kwaliteit in huis te hebben, is een omgekeerd osmose systeem. Let op, technische voorwaarden zijn vereist, inclusief een bepaald niveau van waterdruk.

 

* Niet alle verontreinigingen zijn aanwezig in het water van alle gebruikers.