GRATIS verzending

vanaf 75€ België

vanaf 100€ Nederland

Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uren 

(op vrijdag besteld, uiterlijk op maandag verzonden)

Amethyst

Art.nr. AM1
€21.90
Op voorraad
1
Productgegevens

De Aquaphor Amethyst is een handige waterfilterkan met een eenvoudig ontwerp, hij is ideaal voor dagelijks gebruik. Compact en ergonomisch, de Amethyst-waterfilter past in de koelkastdeur.

De schuifdeksel maakt het vullen van de trechter eenvoudig ook wanneer de ruimte onder de kraan beperkt is. De wisselpatroon B25 met zijn populaire ovale pasvorm vermindert onomkeerbaar schadelijke stoffen zoals organische verbindingen, ijzer, lood en chloor, verwijdert sediment en geurtjes uit uw water. Alle delen van het product zijn vervaardigd uit voedingsgeschikte en BPA-vrije materialen.

Filtering en vervanging

Vermindert: chloor, zware metalen waaronder lood, koper, kwik, organische verbindingen, medicijnresten, pesticiden, fenolen, bezinksel, effectief tegen bacteriën

Watermineralen: vermindert overmatige hardheid

Vervang het wisselpatroon tijdig, Wanneer uw water hoge mechanische vervuiling heeft, kan het filterpatroon verstopt raken en moet deze eerder worden vervangen.

Het universele wisselpatroon B25 past op een deel van de Aquaphor-waterfilterkannen en op de ovale Maxtra-waterkannen van andere producenten in de EU, het VK en de VS.

Technische kenmerken

Het volume van de kan: 2,8 L
Het volume van de trechter: 1.3 L
Filtratie snelheid: 3 -10 min per trechter
Wisselfilter: B25, B25 MG+
Capaciteit wisselfilter: 200L
Vervanging: elke maand
Wisselfilter indicator: mechanisch

Bekijk hier de stapsgewijze video om je AQUAPHOR B25 wisselpatroon te vervangen.Bewaar dit product voor later