top of page

GRATIS verzending

vanaf 50€

België en Nederland

Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uren 
(op vrijdag besteld, uiterlijk op maandag verzonden)

Crystal ECO set filters (K3-K7B-K7)

00074
€89.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: Aquaphor Water Filters

De wisselpatroon K3 is ontworpen met de AQUAPHOR CarbFiber Block-technologie en dient als voorbehandeling van het water. Hij verwijdert organische onzuiverheden, zware metalen en chloor. De K3 wisselpatroon filtert deeltjes tot 5 micron groot.

De verhoogde hoeveelheid selectieve ionenwisselende AQUALEN-vezels zorgen voor een grote capaciteit om bezinksels te filteren en stelt hem in staat om colloïdaal en opgelost ijzer effectief te verwijderen.

De wisselpatroon bevat zilver in zijn actieve ionische vorm.

К7B: DIEPGAANDE BEHANDELING EN MICROFILTRATIE Efficiënte verwijdering van organische onzuiverheden en actief chloor. Filteren van deeltjes tot 3 micron. Ionenwisselende vezel AQUALENTM met gemodificeerde selectieve chelaten ontrekt uw water diep en permanent van zware metalen. Bevat zilver in zijn actieve ionische vorm. Holle-vezelmembraan vangt deeltjes van meer dan 0,1 micron op en biedt 100% bescherming tegen bacteriën

De wisselpatroon K7 DEFINITIEVE BEHANDELING EN CONDITIONERING Verwijdering van resterende organische onzuiverheden en zware metalen. Filteren van deeltjes groter dan 0,8 micron. Bevat zilver in zijn actieve ionische vorm.


Bewaar dit product voor later
bottom of page