top of page

GRATIS verzending

vanaf 50€

België en Nederland

Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uren 
(op vrijdag besteld, uiterlijk op maandag verzonden)

Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uren 
(op vrijdag besteld, uiterlijk op maandag verzonden)

Tijdens de zomervakantie (17/07-04/08) verzenden wij enkel op maandag en donderdag. Alvast bedankt voor uw begrip

Crystal set filters (K3-K2-K7)

CrySet
€53.00
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: Aquaphor Water Filters

De wisselpatroon K3 is ontworpen met de AQUAPHOR CarbFiber Block-technologie en dient als voorbehandeling van het water. Hij verwijdert organische onzuiverheden, zware metalen en chloor. De K3 wisselpatroon filtert deeltjes tot 5 micron groot.

De verhoogde hoeveelheid selectieve ionenwisselende AQUALEN-vezels zorgen voor een grote capaciteit om bezinksels te filteren en stelt hem in staat om colloïdaal en opgelost ijzer effectief te verwijderen.

De wisselpatroon bevat zilver in zijn actieve ionische vorm.

De wisselpatroon K2 is ontworpen met de AQUAPHOR CarbFiber Block-technologie en maakt gebruik van fijne actieve kokosnootkoolstof. Dankzij de dichte structuur kan hij organische onzuiverheden en chloor effectief uit het water verwijderen. De K2 wisselpatroon filtert deeltjes tot 3 micron groot.

De ionenwisselende AQUALEN™-vezels met gemodificeerde geselecteerde chelaten behandelt uw water diep en permanent van zware metalen.

De wisselpatroon bevat zilver in zijn actieve ionische vorm.

De wisselpatroon K7 DEFINITIEVE BEHANDELING EN CONDITIONERING Verwijdering van resterende organische onzuiverheden en zware metalen. Filteren van deeltjes groter dan 0,8 micron. Bevat zilver in zijn actieve ionische vorm.


Bewaar dit product voor later
bottom of page