top of page

GRATIS verzending

vanaf 50€

België en Nederland

Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uren 
(op vrijdag besteld, uiterlijk op maandag verzonden)

Onyx

00001
€26.90
Op voorraad
1
Productgegevens
Brand: Aquaphor Water Filters

Het mooie, stijlvolle ontwerp maakt hem perfect voor uw keuken, woonkamer of terras. Hij ziet eruit als een klassieke glazen kan maar is eigenlijk gemaakt van helder, onbreekbaar plastic, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u hem per ongeluk breekt.

Aquaphor Onyx combineert elegantie en hoge zuiveringsprestaties. De Maxfor+ vermindert chloor, roest, lood en andere verontreinigingen die in leidingwater worden aangetroffen.

De beste kwaliteit/prijs in vergelijking met andere waterfilterkannen. De Maxfor+ wisselpatroon heeft de populaire ovale pasvorm en is compatibel met de meeste in Europa verkrijgbare kannen.

Filtering en wisselpatroon

Vermindert: chloor, zware metalen waaronder lood, koper, kwik, organische verbindingen, medicijnresten, pesticiden, fenolen, bezinksel, effectief tegen bacteriën

Watermineralen: vermindert overmatige hardheid.

Vervang het wisselpatroon tijdig, Wanneer uw water hoge mechanische vervuiling heeft, kan het filterpatroon verstopt raken en moet deze eerder worden vervangen.

Het universele wisselpatroon Maxfor+ past op een deel van de Aquaphor-waterfilterkannen en op de ovale Maxtra-waterkannen van andere producenten in de EU, het VK en de VS.

Technische kenmerken

Het volume van de kan: 4,1 L
Het volume van de trechter: 1.2 L
Filtratie snelheid: 3 -10 min per trechter
Wisselfilter: B25, B25 MG+, Maxfor+
Capaciteit wisselfilter: 200L
Vervanging: elke maand
Wisselfilter indicator: mechanisch


Bekijk hier de stapsgewijze video om je AQUAPHOR B25 /Maxfor+ wisselpatroon te vervangen.


Bewaar dit product voor later
bottom of page