WATERFILTERKAN

Waarom kiezen voor een filterkan?

Beter smakende drankjes.

 

Vermindert de vervelende chloorsmaak en -geur van leidingwater en filtert de kalkaanslag en andere zichtbare verontreinigingen. voor helderder water. 

Eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken.

Filterkannen zijn aantrekkelijk en eenvoudig in gebruik; vul gewoon met leidingwater en laat het lopen door het filterpatroon. De kan wordt klaar voor gebruik geleverd en het vervangen van de filter duurt slechts enkele minuten.

Maakt elke druppel schoner

 

Zuivert 6 tot 8 glazen tegelijk, waardoor gewone en meer ingewikkelde verontreinigingen worden verminderd zodat er geen druppel onbeheerd achterblijft.

Veilig en milieuvriendelijk.

Onze filterkannen zijn gemaakt van veilige BPA-vrije materialen. Door gebruik van een filterkan vermindert u plastic afval, de kan en filterpatronen kunnen gerecycleerd worden wanneer deze versleten zijn.

Dingen om te overwegen

Filterkannen zijn de klassiekers in drinkwaterzuivering. Ze zijn stijlvol, betaalbaar en eenvoudig te gebruiken. U moet echter wel rekening houden met het volgende alvorens een keuze te maken.

Filterpatronen moeten Op tijd en volgens de handleiding vervangen worden.

De filterpatroon heeft een beperkte capaciteit om water te verzachten en vorming van kalkaanslag te voorkomen. Afhankelijk van de waterhardheid kan het verzachtende effect eerder eindigen dan de aangegeven filtratiecapaciteit.

Filterkannen zijn ontworpen om gemeentelijk leidingwater te zuiveren. De kwaliteit van water uit andere bronnen kan verbeteren door het filteren met een kan maar is mogelijk niet voldoende om veilig drinkwater te verkrijgen.

Bewaar gefilterd water niet langer dan een paar uur buiten de koelkast. Gefilterd water (zonder chlorides) heeft niets om herbesmetting te voorkomen.

Wat te kiezen

Effectief en stijlvol

Aquaphor biedt verschillende waterfilterkannen aan, deze worden allen geleverd met een verwisselbare filter. Ze zorgen voor een effectieve zuivering van kraanwater. Om de juiste filterkan te kiezen moet u nagaan hoeveel water er dient gefilterd te worden per keer en wat u van het water verwacht.

Functionaliteit en specialisatie

Hoe lang u een filter kan gebruiken hangt af van de grootte van het gezin, de waterkwaliteit en de frequentie van gebruik. Een gezin van drie personen kan bijvoorbeeld met een vervangingsfilter van 300 liter 1 maand aan de slag, terwijl 1 persoon 5 maanden de filter kan gebruiken. Nadat een filter is uitgeput voegt deze niets toe dat schadelijk is voor uw water, maar de effectiviteit ervan daalt aanzienlijk. Alle Aquafhor-kanfilters houden chloor, lood, kwik en organisch materiaal onomkeerbaar vast. Tegelijkertijd verminderd de kalkaanslag. Aquaphor heeft filters in zijn gamma dewelke ook andere uitdagingen aanpakken zoals overmatig ijzer, troebelheid of zelfs bacteriële onveiligheid. Sommige filters verrijken het water met magnesium.

Functies voor uw gemak

Onze kannen en patronen zijn gemaakt van BPA-vrije kunststoffen van hoge kwaliteit die neutraal zijn
contact met voedsel en water. 
U mag de kan in de koelkast zetten maar ook in de machine wassen.** De flip-top en de schuifbare deksels vergemakkelijken het vullen van de kan.
Een mechanische of elektronische indicator geeft de resterende filterlevensduur aan en laat je weten wanneer de filterpatroon te vervangen. Vervang tijdig je patroon zodat je steeds van de beste kwaliteit water kan genieten.


* Reduced contaminants zijn mogelijk niet aanwezig in het water van alle gebruikers.


** Kruikdeksels met een filterlevensduursteller mogen niet in de wasmachine worden gewassen.