top of page

GRATIS verzending

vanaf 50€

België en Nederland

Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uren 
(op vrijdag besteld, uiterlijk op maandag verzonden)

Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uren 
(op vrijdag besteld, uiterlijk op maandag verzonden)

Op werkdagen verzenden wij binnen 24 uren 
(op vrijdag besteld, uiterlijk op maandag verzonden)

J. SHMIDT A500

JS
€75.00
Uitverkocht
1
Productgegevens
Brand: Aquaphor Water Filters

Get safe, clean and tasty tap water whenever you are in the world!


KWALITEIT VAN HET VASTE (onder het aanrecht) WATERBEHANDELINGSSYSTEEM Het APF-watervoorzieningssysteem maakt het mogelijk dat de filter zeer dicht is. Aquaphor maakte een mengsel van sorptiemiddelen om zo een hoge kwaliteit van waterzuivering te bereiken. Net zoals bij onze vaste systemen, maar nu zonder de noodzaak om verbinding te maken met de waterleiding.

MOBILITEIT EN EENVOUD VAN EEN WATERFILTERKAN

Dankzij het APF-watervoorzieningssysteem produceert de A500 hoog kwalitatief drinkwater zonder aansluiting op de waterleiding.

FILTRATIE MET HOGE SNELHEID

Dankzij het APF-watervoorzieningssysteem zijn we in staat om snel water te filteren door een zeer efficiënt en dicht sorptiemengsel.

Omschrijving

De elektronische filterkan A500 is de eerste slimme waterfilterkan voor geavanceerde tapwaterfiltratie. De J. SHMIDT A500 combineert de diepe zuiveringscapaciteit van een klassiek onder het aanrechtsysteem met de draagbaarheid van een waterkan.

Het is noodzakelijk om de kwaliteit van onze waterbehandeling continue te verbeteren. Dit kunnen we doen door gebruik te maken van filters met een hogeredichtheid. Deze technologie gebruikt Aquaphor reeds bij zijn onder het aanrechtsystemen. Doch deze filtertechnologie was niet toepasbaar in een waterfilterkan, dit omdat de zwaartekracht niet sterk genoeg is om het water door een filter met hogere dichtheid te duwen.

Filtering

De A-500 biedt een hoge kwaliteit van waterzuivering.

Hij beschermt u tegen de meeste bedreigingen in leidingwater zoals toxische verbindingen, chloor, farmaceutische producten en zware metalen, waaronder lood.

De A-500 houdt ook de bacteriën volledig vast *.

Cysten van darmparasieten worden verwijdert zonder gebruik te maken van chemische bactericiden.

* Verwijdert bacteriën Escherichia coli 1257, Enterobacter cloacae, Pseudomonas aeruginosa

Dankzij de APF (Air Pressure Flow) in het A500-systeem is het nu mogelijk om de druk die nodig is voor een hoogwaardige waterreiniging te creëren. De APF-technologie stelt u in staat om gebruik te maken van een dichte filtermodule. De hoogwaardige vezelcombinatie AQUALEN met fijne actieve kool en een hol vezelmembraan met een poriegrootte van slechts 0.1 micron zorgt voor een microfiltratie.

Technische kenmerken

Het volume van de trechter: 1,24l
Filtratie snelheid: 1 liter per minute
Wisselfilter: A500
Capaciteit wisselfilter: 500l
Gewicht: 1,1kg
Bewaar dit product voor later
bottom of page